Over de online sport gids

Over ons

Iedereen in Nederland moet kunnen sporten. Dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden. Het maakt niet uit wie je bent, of je nu topsporter, amateur, atleet, beginner of gehandicapt bent. Wij zorgen ervoor dat jij altijd een sport kan vinden bij jou in de buurt. Dit doen we door al het sportaanbod van Nederland te verzamelen en overzichtelijk weer te geven op onze site. Ook geven we advies over wat voor sport bij jou als persoon past. Doordat wij de online sport gids van heel Nederland is het altijd mogelijk om makkelijk en snel een sport bij jou in de buurt te vinden. 

Tevreden gebruikers

Dankzij de online sportgids heb ik ontdekt dat er een hardloopclub bij mij in het dorp zat. Nu loop ik al 3 maanden hard en ben ik fitter dan ooit.

Jonathan Boersma

Vroeger was ik altijd buiten te vinden en actief bezig. Nu gaat dat lastiger door mijn heup. Dankzij de online sport gids kan ik nu mee fitnessen bij een speciale bejaarden gymles. Super fijn!

Kees Jansma

Mijn kind was gestopt met voetbal en wist niet zo goed wat er allemaal voor andere sporten waren. Dankzij de online sport gids is hij begonnen met Wielrennen. Hij zit nu bijna elke dag op zijn fiets!

Jannie de Vries